ΑΕΚ

Θέλει νίκη με την Μπάνβιτ για να μείνει στον... ίσιο δρόμο η ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Μπάνβιτ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), θέλοντας μία νίκη που θα την βοηθήσει να πατήσει ακόμα πιο γερά στα πόδια της.

Η νίκη επί της Βενέτσια μέσα στην Ιταλία την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε "φτερά" στην ΑΕΚ, πριν ακολουθήσει η δύσκολη νίκη επί του Ρεθύμνου για την Stoiximan.gr Basket League για να δείξει στους "κιτρινόμαυρους" ότι ακόμα έχουν δρόμο μπροστά τους μέχρι να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουν.

Όσο η ΑΕΚ ψάχνει ακόμα να βρει ρυθμό, η Μπάνβιτ θα έρθει στο ΟΑΚΑ σε μερικές ώρες (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Basketball Champions League με στόχο να της κάνει τη ζημιά. Στην "Ένωση" βέβαια ξέρουν ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για εντός έδρας γκέλες μετά την ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από την Εστουδιάντες.

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί πάνοπλη κόντρα στην Μπάνβιτ, αφού πλέον στην διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου βρίσκεται και ο Μάνι Χάρις, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής το περασμένο Σάββατο (21/10) κόντρα στο Ρέθυμνο. Και σίγουρα όλοι στην ομάδα - με πρώτο τον ίδιο τον Αμερικανό - ελπίζουν ότι ο Χάρις θα δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, προκειμένου να βοηθήσει περισσότερο.

Όπως και να έχει πάντως, σε ό,τι κατάσταση και να βρεθεί ο Χάρις, στην ΑΕΚ ξέρουν ότι πρέπει να πάρουν τη νίκη με κάθε κόστος. Και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να μείνουν πιστοί στο πλάνο που έχουν ακολουθήσει στα τελευταία παιχνίδια στην επίθεση, ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή επιλογή, ελπίζοντας πάντως παράλληλα ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στην άλλη πλευρά του παρκέ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ