ΑΕΚ

Τεχνικός διευθυντής ο Σάκοτα, φουλ για προπονητή η ΑΕΚ

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντράγκαν Σάκοτα θα παραμείνει στην ΑΕΚ, ως τεχνικός διευθυντής, πράγμα που σημαίνει πως οι "κιτρινόμαυροι" βγαίνουν στην αγορά για την εύρεση του επόμενου προπονητή τους.

Στην αγορά για την εύρεση του επόμενου προπονητής της βρίσκεται η ΑΕΚ, μετά την ανακοίνωση περί αλλαγής πόστου του Ντράγκαν Σάκοτα. Ο άνθρωπος που οδήγησε την Ένωση σε δύο τίτλους τη φετινή σεζόν (κύπελλο και ευρωπαϊκό) αποφασίστηκε να συνεχίσει στον σύλλογο ως τεχνικός διευθυντής, μετά από συνάντηση που είχε με τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί εξελίξεις στο κομμάτι του προπονητή, με τους "κιτρινόμαυρους" να εντείνουν πλέον τις προσπάθειές τους για τη διάδοχη κατάσταση, αφού είναι -εκτός των άλλων- αρκετά τα ανοιχτά μέτωπα σε ό,τι αφορά στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Εμβληματική φυσιογνωμία για την ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο δις τροπαιούχος - εντός του 2018 - προπονητής είχε σήμερα (19/06) συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, όπου και αποφασίστηκε η συνεργασία τους να συνεχιστεί σε άλλο επίπεδο. Ο κ. Σάκοτα αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Tεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ Β.C., ενώ παραμένει επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος.

Ο κορυφαίος προπονητής έχει βασικότατο μερίδιο στις εφετινές επιτυχίες της "Βασίλισσας", όπως και στην αναγεννησιακή πορεία της Ομάδας. Είναι εκείνος, που την καθοδήγησε στον πρωταθληματικό τίτλο μετά από 32 χρόνια αναμονής, το 2002, αλλά και εκείνος, που την οδήγησε ξανά στον ευρωπαϊκό θρόνο κατά την περίοδο, που τελείωσε, μετά από 18 χρόνια, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον ευγνωμονεί και συμπορεύεται μαζί του για τα καλύτερα, που έρχονται...".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ