Τέταρτο αγόρι για τον Νίκο Ζήση

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η σύζυγος του Νίκου Ζήση, με την ΚΑΕ ΑΕΚ να ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα μέσω της ιστοσελίδας της.

Ευχάριστα νέα είχε η Πέμπτη (6/2) για τον Νίκο Ζήση, καθώς η σύζυγός του γέννησε το τέταρτο αγόρι της οικογένειας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο Έλληνας γκαρντ της ΑΕΚ ζήτησε να μην αγωνιστεί στο All-Star Game του Ηρακλείου γι' αυτόν τον λόγο, με την ομάδα του να ανακοινώνει τα ευχάριστα μέσω της ιστοσελίδας της.

"Ο πιο ευτυχισμένος μπαμπάς του κόσμου (ξανα)νιώθει αυτή την ώρα ο Νίκος Ζήσης. Η σύζυγός του Φανή έφερε στον κόσμο, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, το τέταρτο αγόρι της οικογένειας κι ο πολυτροπαιούχος διεθνής άσος πετάει από τη χαρά του. Το ρόστερ της οικογένειας, συμπεριλαμβάνει μέχρι στιγμής τον Αλέξανδρο, τον Μάρκο, τον Άγγελο και το νεογέννητο. Οι αθλητές, οι προπονητές, στελέχη, εργαζόμενοι και Διοίκηση της ΑΕΚ εύχονται στον μικρούλη να είναι καλότυχος και στους ευτυχισμένους γονείς να τους ζήσει σαν τα ψηλά βουνά. Όλα τα παιδιά τους να τους ζήσουν καλά. Ο Θεός να είναι πάντα κοντά τους, στα εύκολα και στα δύσκολα. Άξιοι" αναφέρεται στο gr.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS