ΑΕΚ

Τέλος ο Φράνκε από την ΑΕΚ

Τέλος ο Φράνκε από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Γιανίκ Φράνκε, μόλις 40 ημέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Βραχύβια ήταν τελικά η παρουσία του Γιανίν Φράνκε στην ΑΕΚ. Ο Ολλανδός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος στις 16 Οκτωβρίου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ , έμεινε τελικά ελεύθερος από την "Ένωση", χωρίς νωρίτερα να έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες που ο Φράνκε αποχωρεί από ελληνική ομάδα χωρίς καλά-καλά να κλείσει δύο μήνες στο ρόστερ της. Η αρχή είχε γίνει κατά την διάρκεια της offseason με τον Προμηθέα το καλοκαίρι, όταν ο Φράνκε ανακοινώθηκε μεν στα μέσα Σεπτεμβρίου έπειτα από προφορική συμφωνία που υπήρχε, αλλά δύο εβδομάδες αργότερα ακυρώθηκε η συμφωνία πριν πέσουν οι υπογραφές λόγω μίας διαφωνίας που υπήρξε.

Δύο εβδομάδες αργότερα ο Ολλανδός υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ - η οποία ωστόσο είχε συμπληρώσει την εξάδα των ξένων της - με την "Ένωση" να ελπίζει να τον παραχωρήσει δανεικό για να πάρει παιχνίδια. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν κατέστη δυνατό, με τον Φράνκε να παίρνει μέρος μόνο στις προπονήσεις και τις δύο πλευρές να αποφασίζουν τελικά ότι θα ήταν καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (25/11) με κοινή συναίνεση η συνεργασία της με τον Ολλανδό γκαρντ, Γιανίκ Φράνκε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ