ΑΕΚ

Τέλος και επίσημα από την ΑΕΚ ο Σι

ΑΕΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
ΑΕΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ EUROKINISSI

Σε μία κίνηση που αναμενόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες προχώρησε η ΑΕΚ, ανακοινώνοντας την λύση της συνεργασίας με τον Μπάντζα Σι.

Ηρθε, είδε, έπαιξε (λίγο) και τελικά... αποχώρησε. Η παραμονή του Μπάντζα Σι στην ΑΕΚ διήρκησε 4 μήνες, αν και το να θεωρείται ότι τον τελευταίο μήνα του στην Ελλάδα ήταν μέλος της ομάδας είναι μάλλον υπερβολικό, αφού πρακτικά ήταν ξένο σώμα μετά την αντικατάστασή του από τον Έντιν Άτιτς στην Stoiximan.gr Basket League.

Με μία λιτή ανακοίνωση η ΑΕΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του συμβολαίου του Γάλλου φόργουορντ, ο οποίος πρακτικά δεν προσαρμόστηκε ποτέ, αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις (λίγες είναι η αλήθεια) ευκαιρίες που πήρε τον καιρό της παρουσίας του στην "Ένωση".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (17/01) το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μπάντζα Σι.

Η ΑΕΚ B.C. εύχεται στον αθλητή κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

Ο Σι ήρθε στην ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο, παίρνοντας την θέση του Κλιάντονι Έρλι, ο οποίος είχε αποχωρήσει μόλις 3 ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του. Στο διάστημα της παρουσίας του στην χώρα μας είχε 6 πόντους και 2.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής σε 5 αγώνες στην Stoiximan.gr Basket League και 1.2 πόντους και 1.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 7.2 λεπτά συμμετοχής σε 5 αγώνες στο Basketball Champions League.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ