ΑΕΚ

Τελευταία στιγμή για Χάντερ

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΝΙΜΠΟΥΡΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΝΙΜΠΟΥΡΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βινς Χάντερ ακολούθησε μέρος της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ και εκτός απροόπτου αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά στην Τσεχία για τον αγώνα με τη Νίμπουρκ. Παραμένει αμφίβολη η συμετοχή του.

Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Βινς Χάντερ στην γάμπα υποχώρησαν λίγο, δίνοντας την ευκαιρία στον Αμερικανό σέντερ να συμμετάσχει σε μέρος της τελευταίας προπόνησης της ΑΕΚ πριν την αναχώρηση για την Τσεχία και τον αγώνα με τη Νίμπουρκ (14/3, 19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr). Εκεί που η ΑΕΚ θα παίξει δηλαδή τα "ρέστα" της για πρόκριση στα προημιτελικά, προσπαθώντας να καλύψει την ήττα της με 10 πόντους στον πρώτο αγώνα της σειράς.

Το γεγονός πάντως ότι ο Χάντερ πήρε μέρος στην προπόνηση - και εκτός απροόπτου θα ταξιδέψει στην Τσεχία - δεν εξασφαλίζει ότι θα αγωνιστεί κιόλας. Η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή, με τους "κιτρινόμαυρους" να ελπίζουν ότι ο πόνος θα υποχωρήσει στο διάστημα που μεσολαβεί του κρίσιμου αγώνα με την πρωταθλήτρια Τσεχίας.

Οι τραυματίες Δημήτρης Μωραϊτης και Μιχάλης Καμπερίδης ήταν οι μοναδικοί που δεν πήραν μέρος στην προππόνηση. Η "Ένωση" αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (13/3) από την Αθήνα με προορισμό την Πράγα και κατόπιν θα μεταβεί οδικώς στο Νίμπουρκ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ