ΑΕΚ

Τελειώνει του Βινς Χάντερ στην ΑΕΚ

Τελειώνει του Βινς Χάντερ στην ΑΕΚ
AP/MARK HUMPHREY

Ο Βινς Χάντερ αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, η οποία κάνει προσπάθειες και για τον έμπειρο σκόρερ, Ράιαν Τούλσον.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κύμη , ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε ξανά για τα προβλήματα της ΑΕΚ. Ήδη η Ένωση προχώρησε σε ενίσχυση, καθώς έκανε δικό της τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποκτήσει με κάθε επισημότητα τον Βινς Χάντερ.

Ο άλλοτε φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού (23 ετών, 2.03 μέτρα), αγωνίστηκε φέτος για λίγο στους Μέμφις Γκρίζλις, μέτρησε κάποιες συμμετοχές στη G-League, αποδεσμεύτηκε, όμως, πριν από μερικές ημέρες κι έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα, όπως ενημέρωσε μέσω Instagram. Πλέον, το ζητούμενο είναι να προλάβει το εντός έδρας καθοριστικό ματς με τη Στρασμπούρ (23/01) για το Basketball Champions League.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ κάνει προσπάθειες για την απόκτηση του Ράιαν Τούλσον. Ο 33χρονος γκαρντ (1.93 μέτρα) -που πέρυσι είχε 18.9 πόντους με 42.6% στα τρίποντα κατά μέσο όρο στο EuroCup με τη φανέλα της Ζενίτ- ανήκει στη Μπουγιουκσεχίρ, η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει...

Ουσιαστικά, το θέμα είναι να πει το "ναι" η ομάδα, καθώς ο παίκτης έχει ήδη προσεγγίσει την Ένωση. Κάτι τέτοιο, όμως, φαντάζει δύσκολο, καθώς πρόκειται για σύλλογο που δεν έχει οικονομικά προβλήματα και στόχος της είναι να πραγματοποιήσει καλή πορεία στο τουρκικό πρωτάθλημα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ