ΑΕΚ

"Τελειώνει" του Καλαμπόκη στην ΑΕΚ

"Τελειώνει" του Καλαμπόκη στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η αναζήτηση έλαβε τέλος για τον Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Ο 37χρονος γκαρντ τα βρήκε σε όλα με την Ένωση κι εντός της ημέρας (30/9) αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν εσχάτως (βλ. Μαρκ Κάρτερ και Ντούσαν Σάκοτα) κατέστησαν επιτακτική την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση στην ΑΕΚ, η οποία θα μπει από νωρίς στα βαθιά. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος (7/10), με τον Ντράγκαν Σάκοτα να μετρά μείον τρεις παίκτες (σ.σ.: "τελειωμένος" θεωρείται κι ο Ντάνιελ Όρτον, όπως έχουμε γράψει από χθες).

Μέσα σε όλα, με τις αποχωρήσεις και τους τραυματισμούς, οι "κιτρινόμαυροι" φρόντισαν πάντως να ενισχυθούν μεταγραφικά, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιάννη Καλαμπόκη. Ο 37χρονος γκαρντ, ο οποίος συμμετείχε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, δίνοντας "βάθος" στην περιφερειακή της γραμμή.

Θυμίζουμε πως ο άλλοτε διεθνής παίκτης έχει ξαναφορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό, πριν από ακριβώς δέκα χρόνια (2005-'06). Έχοντας ολοκληρώσει τη διετή θητεία του στον Ολυμπιακό, υπέγραψε στην ΑΕΚ. Αυτή τη φορά δεν αγωνίστηκε σε επίσημο αγώνα των "ερυθρολεύκων", αλλά ξανά μετακόμισε στην ΑΕΚ μετά την παρουσία του στους Πειραιώτες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ