ΑΕΚ

Ταϊρίς Ράις για το Final Eight: "Θα εκνευριστώ αν αλλάξει η έδρα"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Ταϊρίς Ράις, που έχει κλείσει πτήσεις και ξενοδοχείο για την οικογένειά του ώστε να έρθει στην Αθήνα για το Final Eight του Basketball Champions League.

ΑΕΚ και FIBA βρίσκονται στο σημείο μηδέν. Όσα συμφωνήθηκαν για τη διοργάνωση του Final Eight του Basketball Champions League βρίσκονται πια στον αέρα, με την παγκόσμια ομοσπονδία να δίνει διορία 24 ωρών στους κιτρινόμαυρους για να ενημερώσουν αν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διοργάνωσης. Αν η ΑΕΚ δηλώσει πως δίχως κόσμο στο ΟΑΚΑ δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος, τότε η FIBA θα προχωρήσει στην ανάθεση του τουρνουά στην Ισπανία ή την Τσεχία, κάτι που θα εξοργίσει τον Ταϊρίς Ράις.

" Αν αλλάξει η έδρα του Final Eight του Basketball Champions League, θα εκνευριστώ. Έχω ήδη κλείσει ξενοδοχείο και πτήσεις για την οικογένειά μου, ώστε να έρθει στην Αθήνα" έγραψε στο Twitter o Αμερικανός γκαρντ που συμφώνησε με την ΑΕΚ για να την ενισχύσει σε αυτή τη διοργάνωση και εν συνεχεία να κρεμάσει όπως όλα δείχνουν οριστικά τα παπούτσια του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ