Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ στον Βασίλη Γεωργίου

Μέσω επίσημης ανακοίνωσής της η ΑΕΚ εξέφρασε τα βαθιά της συλλυπητήρια προς τον γνωστό δημοσιογράφο Βασίλη Γεωργίου για την απώλεια της συζύγου του.

Ο Βασίλης Γεωργίου έχει συνδέσει την φωνή του με τον ιστορικό θρίαμβο της ΑΕΚ το 1968, όταν η "Ένωση" αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ευρώπης. Τώρα λοιπόν που ο γνωστός δημοσιογράφος περνάει δύσκολες ωρες, η ΑΕΚ θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό του.

Με επίσημη ανακοίνωση στο σάιτ της, η ΑΕΚ θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της προς τον γνωστό δημοσιογράφο για την απώλεια της συζύγου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η "Βασίλισσα" συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά της στη Basket League.

Η ΑΕΚ B.C. δεν ξεχνά, ωστόσο, το  βαρύτατο πένθος  του Βασίλη Γεωργίου, ο οποίος θρηνεί για την τραγική απώλεια της αγαπημένης συζύγου του, Αικατερίνης.

Ο Βασίλης Γεωργίου ήταν και παραμένει  μέλος της ευρύτερης οικογένειας της ΑΕΚ και  σταθερός πυλώνας μνήμης και γνώσης της Ιστορίας του συλλόγου μας.

 Η ΑΕΚ Β.C. συμμετέχει στο πένθος του και αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τα ειλικρινή συλλυπητήριά της τόσο προς τον Βασίλη, όσο και προς τον γιο του, Σωτήρη".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η αγωνία του Γιώργου Σαμαρά πριν από ΤΟ πέναλτι

Μια εξομολόγηση του πρώην ποδοσφαιριστή για τη φάση που σημάδεψε την καριέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ