ΑΕΚ

Τα μεγάλα σουτ της ΑΕΚ στην διάρκεια της σεζόν

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το τεράστιο τρίποντο του Κέβιν Πάντερ που σφράγισε την πρόκριση της ΑΕΚ ήταν απλώς ένα ακόμα από τα πολλά ΜΕΓΑΛΑ σουτ που έχει σημειώσει η ΑΕΚ φέτος. Το Sport24.gr τα απαριθμεί (VIDEOS).

Ο Κέβιν Πάντερ έστειλε την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Basketball Champions League με το τεράστιο τρίποντο που σημείωσε στο φινάλε του αγώνα με τη Νίμπουρκ. Ένα σουτ βγαλμένο από τη μοίρα για την ΑΕΚ, η οποία συνεχίζει να κάνει... θαύματα φέτος. Αυτό το σουτ θεωρείται αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο της σεζόν για την ΑΕΚ. Αν και με βάση αυτά που έχει κάνει η "Ένωση" μέχρι στιγμής, δεν είναι ακραίο να υποστηρίξει κανείς ότι ήταν το μεγαλύτερο μέχρι το επόμενο!

Την φετινή σεζόν οι παίκτες της "Ένωσης" έχουν πετύχει πολλά μεγάλα σουτ. Από τα δύο μαζεμένα τρίποντα των Παναγιώτη Βασιλόπουλου και Ντούσαν Σάκοτα κόντρα στην Μπαϊρόιτ στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου που έδωσαν την πρόκριση στην ΑΕΚ, μέχρι το λέι-απ του Μάνι Χάρις στον τελικό με τον Ολυμπιακό και το τεράστιο τρίποντο του Πάντερ κόντρα στη Νίμπουρκ.

Το Sport24.gr συγκέντρωσε τα VIDEO με τα μεγάλα φετινά σουτ της ΑΕΚ και τα παραθέτει:

Τα διαδοχικά τρίποντα των Βασιλόπουλου και Σάκοτα κόντρα στην Μπαϊρόιτ



Το σπουδαίο λέι-απ του Μάνι Χάρις που "κλείδωσε" την κατάκτηση του Κυπέλλου για την ΑΕΚ



Το τρίποντο του Κέβιν Πάντερ που έστειλε την ΑΕΚ στους 8 του Basketball Champions League:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ