Συνεχίζει τις επαφές για το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για το θέμα του γηπέδου τένις του ΟΑΚΑ, το οποίο η "Ένωση" θέλει για έδρα. Δεν έχει προγραμματιστεί ραντεβού ακόμα.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, θέλει να αφήσει έργο στην ομάδα. Δεν θέλει να σταθεί μόνο στο αγωνιστικό μέρος. Θέλει να αφήσει ως παρακαταθήκη και ένα "σπίτι" στην "Ένωση". Και δεν έχει σταματήσει να δουλεύει πάνω στο θέμα.

Ο ισχυρός άνδρας των "κιτρινόμαυρων" έχει πλέον σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, προκειμένου να βρεθεί μία λύση σχετικά με το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ, το οποίο και θέλει να χρησιμοποιήσει ως έδρα η "Ένωση".

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει λάβει πλέον τις στατικές μελέτες, που δείχνουν κατά πόσο είναι δυνατόν να μεταβληθεί το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Τα πράγματα δείχνουν σιγά-σιγά να παίρνουν τον δρόμο τους, ωστόσο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει κανονιστεί ακόμα, αφού ο υφυπουργός αθλητισμού αναμένεται να βρίσκεται εκτός Ελλάδος την επόμενη εβδομάδα. Όπως και να έχει ωστόσο, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζουν να υφίστανται, με βασική επιδίωξη αμφότερων να είναι η απόλυτη διαφάνεια στο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τα δεδομένα για το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ ως έδρα για την ΑΕΚ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μπορείς να θυμηθείς όλους τους παίκτες του πρώτου Big Brother;

Σου δίνουμε 2 λεπτά για να βρεις το αυθεντικό καστ του απόλυτου ριάλιτι, το οποίο ετοιμάζει ιστορική επιστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24