ΑΕΚ

Συμφωνία με Γιαννάκη η ΑΕΚ

Συμφωνία με Γιαννάκη η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα είναι εν τέλει ο κόουτς που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ στην επιστροφή της ''Ένωσης'' στην Basket League ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές ήλθαν σε προφορική συμφωνία.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, και εκπρόσωπος της νέας διοίκησης της ΚΑΕ είχαν συνάντηση με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό και ήλθαν σε συμφωνία για δύο χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ζήτησε να διευθετηθούν τα θέματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα κι εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο λόγος; Η ''Ένωση'' πρέπει να κάνει πολλά και σημαντικά, ώστε να εμφανιστεί στη νέα Basket League ΟΠΑΠ. Κατ' αρχάς, να συστήσει ΚΑΕ.

Οι ομάδες που πρόκειται να παίξουν στη νέα αγωνιστική περίοδο πρέπει να καταθέσουν το φάκελο τους στην ΕΕΑ, έως τις 7/8. Αυτή τη στιγμή, ο "Δικέφαλος" δεν έχει κάτι να καταθέσει, αφού δεν έχει συσταθεί καν σε ΚΑΕ. Όπως ενημερώνουν οι καθ' ύλην αρμόδιοι, η νέα ΓΣ της Ερασιτεχνικής ορίστηκε για την Τετάρτη 30/7, στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε αυτήν θα συζητηθούν όλα τα ανοικτά ''μέτωπα'' που απασχολούν την μπασκετική ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ