ΑΕΚ

Στο Βέλγιο για τα πρώτα της τεστ η ΑΕΚ

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÏÍÁÊÏ
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÏÍÁÊÏ EUROKINISSI SPORTS

Για το Βέλγιο θα αναχωρήσει την Παρασκευή (08/09) η αποστολή της ΑΕΚ. Η Ένωση θα πάρει μέρος σε φιλικό τουρνουά και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει μία καλή ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη βάση της, μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας που έλαβε χώρα στο Καρπενήσι, και πλέον έφτασε η ώρα για τα πρώτα φιλικά τεστ. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα πάρει μέρος στο στο "BSCA Take-Off Trophy", που διοργανώνει η Σαρλερουά.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά, εκτός από την ΑΕΚ και τη διοργανώτρια Σαρλερουά, θα πάρουν ακόμα μέρος οι Μπαϊρόιτ (Γερμανία) και Τσμόκι Μινσκ (Λευκορωσία).

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

"Η αποστολή της "Βασίλισσας" θα αναχωρήσει αύριο (08/09) για το Βέλγιο, όπου θα συμμετάσχει στο «BSCA Take-Off Trophy», που διοργανώνει η Proximus Spirou Σαρλερουά.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο RTL Spiroudome και οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι διοργανώτρια του τουρνουά Σαρλερουά, η Μπαϊρόιτ και η Τσμόκι Μινσκ.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (09/09, 13:00) τη γερμανική Μπαϊρόιτ και την Κυριακή (10/09) στις 20:00 έναν εκ των Σαρλερουά ή Τσμόκι Μινσκ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ