ΑΕΚ

Στην Σερβία θα κάνει προετοιμασία η ΑΕΚ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΝΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στις 23-24 Αυγούστου αναμένεται να διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση ενόψει της σεζόν 2018/19 στην ΑΕΚ, η οποία λίγες ημέρες αργότερα θα μεταβεί στην Σερβία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην Σερβία αποφάσισε να "χτίσει" την ΑΕΚ της σεζόν 2018/19 ο Λούκα Μπάνκι. Όπως ενημέρωσε η "Ένωση", η πρώτη προπόνηση της ομάδας αναμένεται να διεξαχθεί στις 23-24 Αυγούστου στην Αθήνα και περίπου μία εβδομάδα αργότερα οι "κιτρινόμαυροι" θα μεταβούν στο Ζλάτιμπορ, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στις Δειναρικές Άλπεις, σε μια από τις πιο απρόκρημνες ορεινές περιοχές της Ευρώπης, και πιο συγκεκριμένα στο Ζλάτιμπορ, θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της «Βασίλισσας».

Το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, όπου θα καταλύσουν οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Κυπελλούχοι Ελλάδος βρίσκεται 230 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναμένεται να αφιχθεί στις σερβικές εγκαταστάσεις την Πέμπτη 30 Αυγούστου και θα παραμείνει έως και την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο «προσκλητήριο» του Λούκα Μπάνκι αναμένεται στις 23 - 24 Αυγούστου στην Αθήνα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ