ΑΕΚ

Επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Σαρικόπουλος

Επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Σαρικόπουλος

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον σαββατιάτικο (07/11, 16:30) αγώνα της με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ με τον Ζήση Σαρικόπουλο να επέστρεψε στις προπονήσεις της "Ένωσης" καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Χάποελ Ιερουσαλήμ , πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στον ΣΤ' όμιλο του Eurocup και πλέον στρέφεται στη σαββατιάτικη (7/11, 16:30) αναμέτρηση με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η "Ένωση" έχει ρεκόρ 4-0 και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της ενώ ο Ντράγκαν Σάκοτα είδε σήμερα στο ξεκίνημα της μίνι προετοιμασίας της τον Ζήση Σαρικόπουλο να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά την ολιγοήμερη απουσία του. Ο 25χρονος διεθνής σέντερ παρακολούθησε τη χθεσινή αναμέτρηση με την ισραηλινή ομάδα στο ΟΑΚΑ με πολιτικά λόγω της θλάσης ελαφριάς μορφής στο αριστερό πόδι που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι είναι και πάλι στα πλάνα του "Σάλε".

Παράλληλα ο τεχνικός της ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση δύο και όχι τριών πλέον παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ του εν όψει της συνέχειας της φετινής χρονιάς σε Basket League ΣΚΡΑΤΣ και Eurocup. Αυτούς που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους Όου Ντι Ανοσίκεκαι Φιλ Σκραμπ. Και κατ΄ επέκταση ενός Αμερικανού σέντερ και ενός κοινοτικού γκαρντ με επικρατέστερο τον διεθνή Λιθουανό Τόμας Ντελινινκάιτις.

Η απόφαση για την αντικατάσταση του 24χρονου Νιγηριανού σέντερ του Ανοσίκε όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να πείσει τον Σάκοτα με την απόφαση του "Σάλε" να μοιάζει ειλημμένη. Μάλιστα δεν αποκλείεται να βρίσκεται εκτός πλάνων και για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Χάποελ αγωνίστηκε για 5 λεπτά, μην πετυχαίνοντας πόντο καθώς δεν πήρε ούτε προσπάθεια. Σε ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα. Κάτι που ισχύει και για τον Σκραμπ που δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο. Αντίθετα ο Κρις Ουόρεν μετά από τις τελευταίες του εμφανίσεις δείχνει να έχει κερδίσει πόντους παραμονής.

Εν τω μεταξύ ακόμη και αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν ο Νικ Παύλος που δεν μπόρεσε να βρει θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ θα αγωνιστεί στην Α2 με την φανέλα τουΔούκα προσφέροντας μία ακόμα λύση στον Μάριο Γούναρη. Μάλιστα ο 24χρονος ομογενής φόργουορντ προπονείται το τελευταίο διάστημα με την ομάδα των βορείων προαστίων και στην ΑΕΚ είναι θετική στην παραχώρησή του με την μορφή δανεισμού ώστε να πάρει παιχνίδια. Την ίδια ώρα έχουνε κινηθεί οι διαδικασίες ώστε να εκδοθεί το διαβατήριο του για να μπορέσει να γίνει πράξη η μετακίνησή του στην ομάδα του Δούκα από την ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ