ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ο Τάιλερ Ρόμπερσον

Στην ΑΕΚ ο Τάιλερ Ρόμπερσον

Η ΑΕΚ προχώρησε σε ακόμη ένα "χτύπημα", καθώς έντυσε με τα χρώματά της τον Τάιλερ Ρόμπερσον.

Σε κοινούς δρόμους θα πορεύονται η ΑΕΚ και ο Τάιλερ Ρόμπερσον, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου φόργουορντ - σέντερ (2.06μ.)

Ο Τάιλερ Ρόμπερσον το 2017 αποφοίτησε από το Syracuse, δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ και πέρασε την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνιζόμενος στην G League.

O Τάιλερ Ρόμπερσον σε 45 συμμετοχές είχε μέσο όρο 10,2 πόντους, 7 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ 0,6 κλεψίματα, 0,5 τάπες και 1,1 λάθη, ενώ η νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσε η Ένωση μέσω των Social Media, θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ - ο οποίος αντικρίζει την γη από τα 206 εκατοστά σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της G-League - συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που αναζητούσε η ομάδα του Λούκα Μπάνκι και θα ενισχύσει την φροντ λάιν της τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι "κιντρινόμαυροι" λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Τάιλερ Ρόμπερσον μέσω των Social Media, καλωσόρισαν τον Αμερικανό φόργουορντ - σέντερ στην οικογένειά τους και μέσω τη επίσημης ιστοσελίδας τους.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

H AEK B.C. ανακοινώνει, την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάιλερ Έβαν Ρόμπερσον. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε σήμερα (26/07) συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Βιογραφικό:

O Τάιλερ Έβαν Ρόμπερσον γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσι, στις 27 Νοεμβρίου 1994, και έχει ύψος 2μ.03.

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στα Λύκεια (Union και Roselle Catholic) του Νιου Τζέρσι, ενώ αποφοίτησε από το Κολέγιο Syracuse, όπου την τελευταία του χρονιά (2016-17), αγωνίστηκε σε 35 αγώνες και είχε 5,2 πόντους με 4,8 ριμπάουντ μέσο όρο.

Τον Ιούλιο του 2017 συμμετείχε στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Μιλγουόκι Μπάκς και αμέσως μετά επιλέχθηκε στο νούμερο 15 του Draft στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA (NBA G-LEAGUE), από την Agua Caliente Clippers.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε σε 45 αγώνες και είχε μέσο όρο 10,2 πόντους με 7 ριμπάουντ, 53,5% στα δίποντα, 33,3% στα τρίποντα και 72,5% στις βολές.





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ