ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ο Δίπλαρος

Στην ΑΕΚ ο Δίπλαρος

Ο Νίκος Δίπλαρος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ποιος είναι ο 18χρονος πλεϊμέικερ, που έρχεται από την Πάτρα για λογαριασμό της "Ένωσης".

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνομιλίας του με τους δημοσιογράφους, ο Ντράγκαν Σάκοτα ανέφερε πως ο Μάκης Αγγελόπουλος " συζητά με νέα παιδιά για να τα φέρει στην ΑΕΚ", για να προσθέσει λίγο αργότερα πως " πρέπει να γεμίσουμε τις ομάδες στο παιδικό, στο εφηβικό και στην κάτω 22".

Κι απ ότι φαίνεται, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει! Με τον Νίκο Δίπλαρο να αποτελεί τον πρώτο "μικρό" που θα αποκτηθεί από την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης ταλέντων στην ομάδα. Ο 18χρονος πλεϊμέικερ αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του Εσπέρου Πατρών, βασικό μέλος του οποίου υπήρξε φέτος, βοηθώντας αποφασιστικά στην άνοδο της ομάδας στη Β' Εθνική κατηγορία.

Αποτελεί στέλεχος των μικρών εθνικών, έχοντας συμμετοχή στην Εθνική Παίδων που αγωνίστηκε πέρσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ντουμπάι. Την ίδια ώρα, έχει ένα χάλκινο μετάλλιο σε Πανελλήνιο Εφήβων (το 2013), αν και ήταν τρία χρόνια μικρότερος από τους αντιπάλους και συμπαίκτες του. Αν και 97άρης, έκανε τη διαφορά σε μία διοργάνωση στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι 94άρηδες και οι 95άρηδες.

Με αυτόν ως ηγέτη λοιπόν, ο Έσπερος ΑΟΠΑ κατέκτησε την τρίτη θέση προ διετίας, αφήνοντας εκτός μεταλλίων τον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίζονταν τότε οι Βασίλης Τολιόπουλος και Δημήτρης Αγραβάνης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ