ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ μέσω Λαμποράλ ο Ανοσίκε

Στην ΑΕΚ μέσω Λαμποράλ ο Ανοσίκε

Ήταν γνωστό, όμως πλέον είναι και τυπικό ότι ο Όου Ντι Ανοσίκε δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λαμποράλ Κούτσα με τους Ισπανούς να τον... ανακοινώνουν για την ΑΕΚ

Το Sport24 σας είχε ενημερώσει από τις 2/10 ότι η ΑΕΚ έχει βρει τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Όρτον στο πρόσωπο του Όου Ντι Ανοσίκε αλλά και τα δεδομένα που υπάρχουν για την ιδιαίτερη περίπτωση του .

Λίγες ώρες μετά την ενημέρωση ότι ενδεχομένως και σήμερα (4/10) να έχουμε οριστικές εξελίξεις, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της Λαμποράλ για να επιβεβαιώσει την θετικότατη τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα για την ΑΕΚ.

Ο 24χρονος σέντερ αποτελεί με κάθε επισημότητα παρελθόν από την Λαμποράλ, καθώς πριν λίγο ο Ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους. Το τέλος της κοινής πορείας των δύο πλευρών, όμως, δεν είναι η μόνη είδηση που έκρυβε η ανακοίνωση της ομάδας της Βιτόρια, καθώς στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι ο Όου Ντι Ανοσίκε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ!

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση με tweet που πόσταρε στον προσωπικό του χώρο επιβεβαίωσε ότι είναι καθ'οδόν για την Αθήνα

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ