ΑΕΚ

Στα υπόψιν για καλοκαίρι ο Αθηναίου

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Η περίπτωση του Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει τεθεί εκτός ομάδας στον Ολυμπιακό, ενδέχεται να απασχολήσει την ΑΕΚ το καλοκαίρι αν ο Έλληνας γκαρντ μείνει ελεύθερος.

Στην ΑΕΚ το μυαλό βρίσκεται στα playoffs της Stoiximam.gr Basket League. Την ίδια στιγμή όμως οι κεραίες της ομάδας είναι πάντα ανοιχτές ενόψει του σχεδιασμού της νέας σεζόν.

Έχοντας λοιπόν αυτό υπόψιν, η αλήθεια είναι ότι η περίπτωση του Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει τεθεί εκτός ομάδας από τον Ολυμπιακό, ίσως απασχολήσει το καλοκαίρι. Για να μπει στην λίστα της "Ένωσης", βέβαια, θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αφού έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τους "ερυθρόλευκους".

Αν τελικά συμβεί αυτό, τότε είναι που θα πέσει το όνομα του στο τραπέζι, προκειμένου να δουν στην ΑΕΚ αν θα ταίριαζε στα πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν. Πλάνα που προς το παρόν παραμένουν καλά κρυμμένα, αφού καλά-καλά δεν έχει συναντηθεί ακόμα ο κόουτς της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, με τον Ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, για να συζητήσουν για την φιλοσοφία της νέας σεζόν. Κάτι που είναι λογικό βέβαια, αφού έχει ξεκαθαριστεί προς κάθε κατεύθυνση ότι αυτό που προέχει για όλους είναι η φετινή σεζόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ