ΑΕΚ

Σημείο επαφής ΑΕΚ με Έρικ

Σημείο επαφής ΑΕΚ με Έρικ

Οι διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της ΑΕΚ συνεχίζονται τέσσερις αγωνιστικές πριν από την έναρξη των playoffs αφού ο Μάικλ Έρικ αναμένεται να είναι ο νέος σέντερ που θα ενισχύσει τη ρακέτα της "Ένωσης στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου.

Ο Μάικλ Έρικ αναμένεται να πλαισιώσει τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Δημήτρη Μαυροειδή στην φροντ λάιν της ΑΕΚ που θα παραταχθεί ενισχυμένη στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου και στα playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Έρικ φόρεσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού για ένα μόλις παιχνίδι (σ.σ.: είχε 19 πόντους στη νίκη επί του Κόροιβου), πριν παραχωρηθεί στην Μπρίντιζι, με την οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν στην ιταλική Serie A. Το καλοκαίρι, ωστόσο, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο της επιστροφής στο ΝΒΑ, όπου έπαιξε για λίγο με τα χρώματα των Μιλγουόκι Μπακς. Με τη φανέλα των "Ελαφιών" παρουσιάστηκε μάλιστα στο Summer League, δίχως όμως να εξασφαλίσει συμβόλαιο. Δεν το έβαλε κάτω, υπέγραψε στους Texas Legends (σ.σ. θυγατρική των Ντάλας Μάβερικς), με τους οποίους έχει 12 πόντους, 9.1 ριμπάουντ και 1.9 κοψίματα ανά παιχνίδι φέτος.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ φιγουράρει πλέον στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 38 βαθμούς και ρεκόρ 16-6 ενώ έχασε επαφή με τον Άρη που βρίσκεται στην τρίτη θέση (39 β. - 17-5) και έχει το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την "Ένωση", μετρώντας δυο νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Έτσι ο Ζντοβτς εισηγήθηκε την απόκτηση του Έρικ με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία κι ενώ απομένουν τα ματς με το Ρέθυμνο (εκτός), τον Κολοσσό (εντός), τον Παναθηναϊκό (εκτός) και τον Αρκαδικό (εντός).

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σημείο επαφής μεταξύ των δυο πλευρών κι έτσι ο άλλοτε παίκτης του Πανελευσινιακού θα ενισχύσει την ΑΕΚ ως το φινάλε της σεζόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ