ΑΕΚ

Σε δεινή θέση ο Μανωλόπουλος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το νέο άσχημο αποτέλεσμα της ΑΕΚ βάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Η ήττα στην Γερμανία από την Μπαϊρόιτ - και κυρίως η εικόνα της ομάδας - βάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, του οποίου η θέση είναι πιο επισφαλής από ποτέ.

H ΑΕΚ βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο στο Basketball Champions League, αφού με ρεκόρ 3-4 βρίσκεται στην 6η θέση του ομίλου. Την ίδια στιγμή η 4η Εστουδιάντες έχει ρεκόρ 4-3 και υποδέχεται την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη. Σε περίπτωση που η “Ένωση” ηττηθεί, τότε θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να προκριθεί, αφού θα μετράει δύο ήττες από την Εστουδιάντες και θα βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω της, άρα θα χρειάζεται να κάνει τρεις περισσότερες νίκες στα εναπομείναντα 6 παιχνίδια για να την προσπεράσει.

Αν υπάρχει πάντως κάτι που πραγματικά έχει απογοητεύσει άπαντες στην ΑΕΚ δεν είναι τόσο η νέα ήττα, όσο το γεγονός ότι η εικόνα της ομάδας μοιάζει ίδια αν όχι και χειρότερη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σε έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της σεζόν η "Ένωση" εμφανίστηκε άνευρη στο ξεκίνημα και – όπως έχει συμβεί στην πλειοψηφία των αγώνων της στο Basketball Champions League – βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς στο σκορ. Η τελική της αντεπίθεση έμεινε (πάλι) στη μέση, με αποτέλεσμα να έρθει ακόμα μία ήττα, η οποία και έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Την δεδομένη στιγμή τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου καλά για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος χρεώνεται την άσχημη εικόνα της ομάδας. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι και ο κόσμος των "κιτρινόμαυρων" μοιάζει να έχει χάσει την πίστη του στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο φόβος ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις αν η ΑΕΚ δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο ντέρμπι της Κυριακής (10/12) με τον Ολυμπιακό για την Stoiximan.gr Basket League. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει καταφέρει βέβαια μέχρι τώρα να αναστρέψει αρκετές φορές το εναντίον του κλίμα, με αποκορύφωμα τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Κυπέλλου, η οποία και του εδωσε πόντους. Οπότε δεν αποκλείεται να βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν δείχνουν καλά για τον Έλληνα τεχνικό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ