ΑΕΚ

Σε απολογία ο Όρτον για πειθαρχικά παραπτώματα

Σε απολογία ο Όρτον για πειθαρχικά παραπτώματα
INTIME SPORTS

Με την επιστροφή της αποστολής από την Κρήτη, ο Ντάνιελ Όρτον θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη συμπεριφορά του. Η "Ένωση" εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με αφορμή τα πειθαρχικά παραπτώματα του Αμερικανού σέντερ.

Η παρουσία του Ντάνιελ Όρτον στην ΑΕΚ δεν κυλάει... ήρεμα, αφού ο Αμερικανός σέντερ έχει απασχολήσει εσχάτως τους ανθρώπους της "Ένωσης" με τη συμπεριφορά του. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ ΑΕΚ, ο πρώην NBAer κλήθηκε σε απολογία για " σειρά ελαφρών και πολύ σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε", τα οποία -σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr- αφορούν την παρουσία του εντός ομάδας, αφού δεν έχει απασχολήσει με την εξωγηπεδική του ζωή.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη θα ενημερωθούν για τους λόγους της παραπομπής του το βράδυ της Κυριακής (27/9), με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πλέον ανοιχτά (σ.σ.: ακόμη κι αυτό του "διαζυγίου"). Κι αυτό γιατί στην "Ένωση" δεν θα αφήσουν περιθώρια για... παρερμηνείες σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς εντός της ομάδας.

Παρεμπιπτόντως, ο Ντάνιελ Όρτον είναι γνωστός για τον ιδιαίτερο (sic) χαρακτήρα του, όπως μπορείτε να καταλάβετε από το αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει το Sport24.gr για τον 24χρονο σέντερ, όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει ότι ο Ντάνιελ Όρτον θα κληθεί σε απολογία για σειρά ελαφρών και πολύ σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, ότι πιστή στις δεσμεύσεις της θα συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθεια της για επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης, αλλά έχοντας ως "οδηγό" τις αρχές που ιστορικά την διέπουν.

Είναι αυτονόητο ότι η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και αυτό καθιστά τον σύλλογο διαχρονικά ξεχωριστό. Όλοι όσοι ανήκουν στην ομάδα οφείλουν να τη σέβονται.

Τα αποδιδόμενα στον αθλητή παραπτώματα και η εν γένει συμπεριφορά του αθλητή, καθώς και οι συνέπειες αυτής, θα γνωστοποιηθούν κατά πρώτον στους εκπροσώπους του και ακολούθως θα δημοσιοποιηθούν. Γνώμονας για την απόφαση που θα ληφθεί, η προστασία της αγωνιστικής λειτουργίας της ομάδας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ