ΑΕΚ

Σαρικόπουλος: "Η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της"

Σαρικόπουλος: "Η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της"
INTIME SPORTS

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Fast Break" για την προετοιμασία της ΑΕΚ και όσα περιμένει να συναντήσει στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη (7/10).

Ο σέντερ της ΑΕΚ Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στον Χρήστο Τσάλτα και στην εκπομπή "Fast Break" με τον Σπύρο Καβαλιεράτο για την προετοιμασία της Ένωσηw ενόψει του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη (7/10).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ: " Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Δυστυχώς έχουμε κάποιες ατυχίες τον τελευταίο καιρό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαστε αισιόδοξοι. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα δεινά σταματάνε τώρα. Είμαστε αισιόδοξοι ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινούν την άλλη εβδομάδα και πιστεύουμε ότι θα είμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί από πέρσι".

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη: " Χρωστάμε κάτι κυρίως στους εαυτούς μας. Πέρυσι μας άφησε πικρία ο αποκλεισμός. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία και είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι. Είναι ένα επικίνδυνο ματς, επειδή είναι και νοκ άουτ, αλλά μπορούμε να πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη της ομάδας: " Το καλό στην ομάδα είναι ότι όλα τα παιδιά μπορούν να βγουν μπροστά, και αυτοί που ήρθαν φέτος και αυτοί που είναι από πέρσι. Έχω την αποδοχή των συμπαικτών μου και με ακούν. Εν μέρει λοιπόν είμαι ηγέτης. Αυτό όμως σημαίνει και πως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κάνω αυτό που ζητάει η ομάδα από εμένα".

Για τον κόσμο της ομάδας: " Θέλουμε τον κόσμο να είναι ακόμη περισσότερο κοντά μας. Στηριζόμαστε σε αυτόν. Πέρσι είχαμε μεγάλη στήριξη. Ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα. Θέλουμε αυτό να συνεχιστεί και φέτος. Αξίζει στην ομάδα και στην προσπάθεια που γίνεται. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ