ΑΕΚ

Σάκοτα: "Οι φίλαθλοί μας περίμεναν να φέρουμε το Final Four στην Αθήνα"

Σάκοτα: "Οι φίλαθλοί μας περίμεναν να φέρουμε το Final Four στην Αθήνα"
EUROKINISSI

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε περήφανος για την πρόκριση της ΑΕΚ στο Final Four του Basketball Champions League, δηλώνοντας ότι οι φίλοι της ομάδας ήθελαν να φέρει η "Ενωση" την διοργάνωσή του στην Αθήνα!

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο Final Four του Basketball Champions League χάρη στην... ισοπαλία κόντρα στην Στρασμπούρ . Ένα Final Four που είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί στην Αθήνα , κάτι που έμμεσα επιβεβαίωσε στην συνέντευξη τύπου και ο Ντράγκαν Σάκοτα!

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στον άθλο του 1968 από την ΑΕΚ, πριν αναφερθεί στην συνεχεια στους ανυπόμονους φίλους της ομάδας: " Πολλά συγχαρητηρια στην ομάδα μας. Παίξαμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο που μας κέρδισε δύο φορές στους ομίλους. Είναι ξεχωριστή μέρα για εμάς επειδή είναι η επέτειος των 50 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων μπροστά σε 80.000 φιλάθλους. Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε ευτυχισμένους τους φίλους μας επειδή περίμεναν να κερδίσουμε και να φέρουμε το Final Four στην Αθήνα"!

Αναφερόμενος στον αγώνα, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: " Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο αγώνας ήταν κοντά στο σκορ όλη την ώρα. Στην τρίτη περίοδο η Στρασμπούρ έφτασε κοντά στο να καλύψει την διαφορά του πρώτου αγώνα και είχαμε πρόβλημα. Παίξαμε όμως μερικές μεγάλες άμυνες και βάλαμε μεγάλα σουτ. Πιστεύω ότι αξίζουμε να πάμε στο Final Four και αυτή είναι πιθανότατα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ΑΕΚ επειδή θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ακόμα ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ