ΑΕΚ

Σάκοτα: "Η λίγκα δεν υπολόγισε το Final Four"

Σάκοτα: "Η λίγκα δεν υπολόγισε το Final Four"
EUROKINISSI

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έριξε τα βέλη του κατά του ΕΣΑΚΕ, τον οποίο κατηγόρησε πως δεν υπολόγισε το Final Four του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του Basketball Champion League επέστρεψε στην ελληνική πραγματικότητα με μία "βαριά" ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods και ο Ντράγκαν Σάκοτα εξέφρασε την δυσφορία του για το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ.

Ο προπονητή της Ένωσης μετά το τέλος της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League είχε σταθεί μεταξύ άλλων στο ψυχολογικό άδειασμα της ομάδας του, ενώ μία ημέρα μετά με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ εξαπέλυσε επίθεση στον ΕΣΑΚΕ.

"Πριν μιλήσω για τον αυριανό αγώνα με την Κύμη, θα ήθελα να πω ακόμα μία φορά ότι η Λίγκα δεν υπολόγισε το δικό μας Final Four. Mας άφησε με το ίδιο πρόγραμμα και έτσι δεν είχαμε περιθώρια ξεκούρασης σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο και δείχνει έλλειψη σεβασμού στο Πρωτάθλημα που όλοι αγωνιζόμαστε", δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Σάκοτα και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Από την άλλη τώρα, προσπαθούμε να μαζευτούμε μετά και την χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό και να παίξουμε ακόμα και την τελευταία στιγμή, όσο καλύτερα μπορούμε αύριο. Η Κύμη είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό μας. Έχει πετύχει συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και εμείς θα παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε".

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ: "ΜΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ Η ΗΤΤΑ"

Ο Δημήτρης Μαυροειδής από την πλευρά του έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως "φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. Η χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό μας ταρακούνησε μετά την επιτυχία που είχαμε με την κατάκτηση του Basketball Champions League.

Σάκοτα: "Η λίγκα δεν υπολόγισε το Final Four"
EUROKINISSI

Πρέπει να ξαναβρούμε την συγκέντρωση μας και να εμφανιστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας αύριο με την Κύμη. Τα πλέι οφ ξεκινούν άμεσα. Θέλει καθαρό μυαλό, να αφήσουμε στην άκρη τα όσα έχουμε κάνει έως τώρα και να εστιάσουμε μόνο στο Πρωτάθλημα.

Μόνο έτσι, θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στο τέλος. Δεν χρειαζόμαστε κανένα έξτρα κίνητρο. Από μόνοι μας θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και όλοι μέσα στην ομάδα πιστεύουμε στις δυνατότητές μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ