ΑΕΚ

Σάκοτα: "Είμαστε η μόνη ομάδα που δεν θα παίξει κανένα παιχνίδι μέχρι το Final Four"

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ξεκαθάρισε ότι δεν υποτιμάει την Μούρθια, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του ότι λόγω της διακοπής της Stoiximan.gr Basket League για 3 εβδομάδες η ΑΕΚ θα πάει στο Final Four χωρίς αγωνιστικό ρυθμό.

Στις 14 Απριλίου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Γυμναστικό. Αυτός θα είναι και ο τελευταίος αγώνας που θα δώσει πριν από τον ημιτελικό με τη Μούρθια στο πλαίσιο του Final Four του Basketball Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Μαϊου στο ΟΑΚΑ! Ο λόγος; Η διακοπή τριών εβδομάδων που έχει ανακοινωθεί λόγω των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην EuroLeague.

Το γεγονός αυτό λοιπόν δεν το άφησε ασχολίαστο ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της novasports για την κλήρωση του Final Four που έφερε απέναντι στην ΑΕΚ την Μούρθια δήλωσε: " Μπορεί να έχουν πλεονέκτημα οι άλλες ομάδε σε σχέση με εμάς, επειδή θα έχουν δώσει αγώνες μέχρι τότε και δεν θα σταματήσουν να παίζουν. Θα έχουν ρυθμό. Θα είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν θα έχει δώσει αγώνα μέχρι αυτά τα δύο παιχνίδια του Final Four. Θα παίξουμε ένα ή δύο φιλικά παιχνίδια μέχρι τότε".

Μιλώντας στην συνέχεια για την κλήρωση και αν είναι ευνοϊκή, ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε: " Είναι όνειρο να κατακτήσουμε ακόμα ένα τρόπαιο, επειδή η ΑΕΚ στην πρόσφατη ιστορία της δεν είχε διεκδικήσει πολλά τρόπαια. Θεωρητικά η Μονακό και η Λούνβιχσμπουργκ είναι καλύτερες ομάδες από τη Μούρθια. Η Μούρθια όμως προκρίθηκε πιο εντυπωσιακά από όλες στο Final Four. Αντιπροσωπεύει το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης και παίζει ένα transition στυλ που έχει αποδειχθεί ότι δεν μας ταιριάζει".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ