ΑΕΚ

Σακοτα: "Δεν έχουμε περιθώρια να κοιτάξουμε πίσω"

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ρόζα Ράντομ (17/1, 19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) ότι η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να σκέφτεται το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που πέρασε, αφού στην Πολωνία δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της σεζόν.

Η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν άρεσε σε κανέναν στην ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή ωστόσο όλοι στο στρατόπεδο της "Ένωσης" ξέρουν ότι δεν υπάρχει περιθώριο για να μένουν στα... παλιά, όσο πρόσφατα κι αν είναι. Κι αυτό γιατί προέχει την δεδομενη στιγμή το Basketball Champions League και ο αυριανός (17/1) αγώνας με την Ρόζα Ράντομ εκτός έδρας (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Αν η ΑΕΚ ηττηθεί στην Πολωνία... χάνεται, αφού θα στενέψουν επικίνδυνα τα περιθώρια πρόκρισης. Και ο πρώτος που το ξέρει αυτό είναι ο τεχνικός της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα, δηλώνοντας σχετικά με το παιχνίδι: Δεν έχουμε περιθώρια να κοιτάξουμε πίσω. Είναι γεγονός, ότι το μυαλό μας ήταν και είναι στον αγώνα της Πολωνίας, διότι ξέρουμε την κρισιμότητα. Δεν έχουμε περιθώρια απώλειας.

Μπορεί η Ρόζα Ράντομ να μην έχει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL, αλλά δεν τα παρατάει! "Χτυπάει" όλα τα ματς κι αυτό δείχνει, ότι δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας. Θεωρώ, όμως, ότι είμαστε πνευματικά έτοιμοι για τον συγκεκριμένο αγώνα, έστω κι αν δοκιμάζουμε τα όριά μας, αφού κάθε αγώνας στην Ευρώπη είναι εδώ και καιρό καθοριστικός. Είμαστε αισιόδοξοι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ