Σάκοτα αντί Μανωλόπουλου στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα θα είναι ο αντικαταστάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Τελικώς... Ντράγκαν Σάκοτα. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ επιστρέφει στον πάγκο της ΑΕΚ, παίρνοντας την θέση του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Ο Σάκοτα είχε επιστρέψει στην ΑΕΚ το 2014 και κάθισε στον πάγκο της ομάδας μέχρι τα μέσα της σεζόν 2015/16 όταν και αντικαταστάθηκε από τον Γιούρι Ζντοβτς, αναλαμβάνοντας τότε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον σύλλογο. Καθήκοντα που όπως ξεκαθάρισε η ΑΕΚ θα εξακολουθεί να ασκεί.

Ο 65χρονος τεχνικός έκανε μάλιστα ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μάκη Αγγελόπουλο, να τον παρουσιάζει νωρίτερα στους παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ως προπονητής της "Βασίλισσας" συνεχίζει ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο "πρωταθληματικός" τεχνικός της ΑΕΚ ουδέποτε έφυγε από την οικογένειά μας. Αποτελεί άλλωστε μόνιμο μέλος της, καθώς αυτό όρισε η Ιστορία. Ο Κόουτς Σάκοτα γνωρίζει καταστάσεις και κρίθηκε, ότι η λύση πρέπει ν’ αναζητηθεί εκ των έσω.

Στη φάση αυτή της (πρόσκαιρης) δοκιμασίας και της πίεσης χρόνου είναι ο κατάλληλος για να καθοδηγήσει τη "Βασίλισσα", ώστε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Παράλληλα, είναι ο πλέον κατάλληλος για να υποστηρίξει τη στοχευμένη επιλογή της Διοίκησης για αξιοποίηση των νέων αθλητών, οι περισσότεροι εκ των οποίων άλλωστε αποτελούν δικές του εισηγήσεις.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί ξανά η ΑΕΚ, δίχως να παραγνωρίζονται οι υψηλές προσδοκίες της σε όλες τις διοργανώσεις στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η «Βασίλισσα» παραμένει εντός στόχων και θα επιδιώξει το επόμενο διάστημα να επανέλθει στην κανονικότητα.

Ο Κόουτς Σάκοτα διατηρεί (και) το ρόλο του στην "Ακαδημία" της ΑΕΚ B.C., ως τεχνικός Διευθυντής, αφού η διαδικασία αυτή παραμένει βασική προτεραιότητα της Διοίκησης, ενώ επί ημερών του οι Ομάδες των Τμημάτων Υποδομής πρωταγωνιστούν αναδεικνύοντας αθλητές από το μέλλον της ΑΕΚ και του ελληνικού μπάσκετ.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ B.C. με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει, ότι θα πράξει τα δέοντα για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, με τη συμβολή του τεράστιου κόσμου μας, ο οποίος δικαιολογημένα αξιώνει το καλύτερο για την ομάδα, που έφερε το πρώτο ευρωπαϊκό στην Ελλάδα. Που ξανακατέκτησε κορυφές. Που γκρεμίστηκε και ξανακτίστηκε. Που στηρίζεται πάντως σε ισχυρά θεμέλια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προχωράμε για τα καλύτερα, που έρχονται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η "ΕΝΩΣΗ"

Τίτλοι τέλους και επίσημα για ΑΕΚ και Μανωλόπουλο

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Game of Thrones, ‘A Knight of the Seven Kingdoms’: Last night

Όσα είδαμε στο 2ο επεισόδιο της 8ης σεζόν “Game of Thrones”.

Live chat για το 2ο επεισόδιο του 8ου κύκλου 'Game of Thrones'

To πλήρωμα του PopCode σχολιάζει το 2o επεισόδιο του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς και απαντά σε όλες σας τις ερωτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ