ΑΕΚ

Ρογκαβόπουλος: Θα δηλώσει συμμετοχή στο ΝΒΑ Draft

Ρογκαβόπουλος: Θα δηλώσει συμμετοχή στο ΝΒΑ Draft
EUROKINISSI

O Νίκος Ρογκαβόπουλος αναμένεται να δηλώσει διαθεσιμότητα στο ΝΒΑ Draft του 2020. Δεύτερος Έλληνας που κάνει γνωστές τις προθέσεις του μετά τον Καλαϊτζάκη.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ολοκληρώνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να δηλώσει συμμετοχή στο ΝΒΑ Draft 2020. Ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται να γίνει έτσι ο δεύτερος παίκτης που θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση μετά τον Γιώργο Καλαϊτζάκη.

Το γεγονός πάντως ότι ο Ρογκαβόπουλος θα δηλώσει αρχικά διαθεσιμότητα δεν σημαίνει και ότι θα διατηρήσει το όνομά του στην διαδικασία. Έχει το δικαίωμα να αποσύρει την συμμετοχή του αν διαπιστώσει ότι δε μπορεί να καταλήξει εκεί που θέλει.

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στο ΝΒΑ Draft οι γεννημένοι το 2001 όπως ο Ρογκαβόπουλος, ο οποίος βάσει κανονισμών έχει ακόμα μπροστά του άλλα τρία χρόνια που του δίνεται αυτό το δικαίωμα.

Την φετινή σεζόν ο Ρογκαβόπουλος είχε 2.1 πόντους και 1.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 6 λεπτά συμμετοχής σε 9 αγώνες στην ΕΚΟ Basket League και 5 πόντους μέσο όρο σε 4.7 λεπτά συμμετοχής σε 3 αγώνες στο Basketball Champions League, καταφέρνοντας ένα διάστημα ανάμεσα στα τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φεβρουαρίου να δείξει μέρος των δυνατοτήτων του όταν πήρε ευκαιρίες στην ΑΕΚ.

Στο VIDEO που παρατίθεται, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φετινές του στιγμές:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ