ΑΕΚ

Ρεκόρ εισιτηρίων στο ΑΕΚ-Στρασμπούρ!

Ρεκόρ εισιτηρίων στο ΑΕΚ-Στρασμπούρ!
EUROKINISSI

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με την Στρασμπούρ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι έχει ήδη σημειωθεί ρεκόρ εισιτηρίων για την τελευταία τριετία!

Σε μερικές ώρες η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Στρασμπούρ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον 1ο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League. Και, όπως φαίνεται, το ΟΑΚΑ θα είναι σχεδόν γεμάτο!

Όπως ανακοίνωσε η "Ένωση", έχει ήδη σημειωθεί ρεκόρ εισιτηρίων επί εποχής Μακη Αγγελοπούλου, από τότε δηλαδή που η ομάδα επέστρεψε στο προσκήνιο! Με βάση τους πρώτους υπολογισμούς, αυτό σημαίνει ότι έχουν διατεθεί περίπου 10.000 εισιτήρια, με την πώλησή των υπόλοιπων διαθέσιμων εισιτηρίων να συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Πλησιάζει η ώρα για την πιο σημαντική εντός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση των τελευταίων 16 ετών.

Η «Βασίλισσα», απόψε (19:30), αντιμετωπίζει τη Στρασμπούρ, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της φάσης των «8». Η κινητικότητα στα εισιτήρια είναι η μεγαλύτερη της τετραετίας και για το λόγο αυτό η ΑΕΚ B.C. ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας. Το ρεκόρ εισιτηρίων της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Γαλατασαράι, της περιόδου 2015-2016, καταρρίφθηκε.

Όμως, η κινητικότητα συνεχίζεται. Το Κλειστό πρέπει να γεμίσει. Η σπουδαιότητα του αγώνα και οι συμβολισμοί, που τον διέπουν καθιστούν την παρουσία όλων μας επιβεβλημένη. Ο αγώνας με τη Στρασμπούρ καταγράφεται ήδη στην Ιστορία του συλλόγου, αλλά θα πρέπει να συνοδευτεί με επιτυχία της ομάδας μας εντός των τεσσάρων γραμμών. Γι’ αυτή την περίπτωση η φωνή σας θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα στην προσπάθεια να διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Σας παρακαλούμε, για άλλη μία φορά, όπως σπεύσετε νωρίτερα στο γήπεδο. Θα προκληθεί το αδιαχώρητο στα εκδοτήρια κι αυτό θα προκαλέσει ταλαιπωρία σε σας, αλλά και στην ομάδα. Το γήπεδο θα πρέπει να είναι γεμάτο με την έναρξη της αναμέτρησης.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ...

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

Την ημέρα του αγώνα με Στρασμπούρ από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» (10:00 πρωί, έως το ημίχρονο του αγώνα και από το PARKING P5 (16:30 έως το ημίχρονο αγώνα) P5, από τις 16:00 μέχρι το ημίχρονο του αγώνα.

- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ