ΑΕΚ

Ραψωδία από τον Μαυροκεφαλίδη!

Ραψωδία από τον Μαυροκεφαλίδη!
INTIME SPORTS

Τρομερά ρεκόρ από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, στην εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ από την Κράσνι Οκτιαμπρ! Διαβάστε τι πέτυχε ο Ελληνας ψηλός.

Οταν αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, το περασμένο καλοκαίρι, ξέραμε ότι θα δούμε από εκείνον σπουδαία πράγματα, μεγάλες επιδόσεις, ακόμη και 30άρες. Αλλωστε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι παίκτης επιπέδου Euroleague και το απέδειξε πέρυσι με τον Παναθηναϊκό.

Απόψε, στην πρεμιέρα της νέας του ομάδας στο Eurocup , o Ελληνας ψηλός έκανε θαύματα. Οι 42 πόντοι (12/18 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 12/15 βολές) που πέτυχε, είναι η 4η καλύτερη επίδοση στην ιστορία της διοργάνωσης με τον Randy Duck (49), τον Bobby Brown (44) και τον Mire Chatman (43) να είναι οι μοναδικοί που έχουν πετύχει περισσότερους!

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στατιστικό στατιστικό, είναι οι 55 μονάδες που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης, οι οποίες τον φέρνουν στην πρώτη θέση της λίστας (!) μαζί με τον Priest Lauderdale, έναν παλαίμαχο θηριώδη Αμερικανό center που είχε περάσει τη δεκαετία του '90 και από το Περιστέρι. Ο Lauderdale είχε βάλει σε ματς της Lukoil Academic απέναντι στην ΚΚ Zagreb 34 πόντους (14/17 δίποντα, 6/10 βολές), είχε μαζέψει 17 ριμπάουντ, είχε μοιράσει 7 ασίστ και είχε κερδίσει 5 φάουλ σε 45:45. Είχε αγωνιστεί 9 λεπτά περισσότερα!

Αν είχε πάρει και τη νίκη...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ