ΑΕΚ

Ραντεβού ΑΕΚ - Μπάνκι στην Αθήνα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκα Μπάνκι είναι ο προπονητής που έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ από την αγορά του εξωτερικού, με τον έμπειρο τεχνικό να ταξιδεύει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Ο πάγκος της ΑΕΚ παραμένει κενός, αλλά πρόθεση των ανθρώπων της είναι να προκύψει άμεσα η διάδοχη κατάσταση. Το όνομα του Λούκα Μπάνκι είναι το νέο από αυτά που προέκυψαν, αποτελώντας μια από τις πρώτες επιλογές για την αντικατάσταση του Ντράγκαν Σάκοτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr θα ταξιδέψει στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να μιλήσει κατ' ιδίαν με τον Μάκη Αγγελόπουλο. Αυτό το γεγονός δείχνει εν μέρει το πόσο "ζεστά" βλέπουν στην ΑΕΚ την περίπτωσή του, πλην όμως δεν πρόκειται για μια περίπτωση που μπορεί να θεωρηθεί ότι βρίσκεται προ της συμφωνίας.

Ούτως ή άλλως, ο έμπειρος τεχνικός περιμένει να μάθει άμεσα από την Μπάμπεργκ πως... αποχωρεί από τον πάγκο της. Το συμβόλαιο που υπέγραψε τον χειμώνα με τη γερμανική ομάδα περιλαμβάνει +1 (για την επόμενη σεζόν), το οποίο πάντως δεν υπάρχει διάθεση να ενεργοποιηθεί. Στην Brose Arena έχουν αποφασίσει να αλλάξουν εντελώς ρότα, να ρίξουν τον προϋπολογισμό τους κατακόρυφα (τόσο για προπονητή όσο και για παίκτες).

Κάτι που κάνει πιο εύκολη τη δουλειά της ΑΕΚ, η οποία καλείται να βρει σημεία επαφής με τον άλλοτε προπονητή της Σιένα και της Αρμάνι Μιλάνο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ