ΑΕΚ

Πρόβλημα με Ούκιτς και ΜακΓκραθ στην ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με δύο σημαντικά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στο Game 1 των μικρών τελικών με τον Άρη, αφού οι Ντόνι ΜακΓκραθ (μέση) και Ρόκο Λένι Ούκιτς (προσαγωγοί) δεν προπονήθηκαν το Σάββατο (27/5).

Με τον Δημήτρη Μωραΐτη ως μοναδικό "καθαρό" άσο είναι πιθανό να παραταχθεί η ΑΕΚ στο Game 1 των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τους Ντόνι ΜακΓκραθ και Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Ο πρώτος απέχει από τις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στη μέση από τον τέταρτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Από την στιγμή μάλιστα που δεν πάτησε το παρκέ ούτε το Σάββατο (27/5), αποκλείστηκε από την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους "κίτρινους" του Δημήτρη Πρίφτη.

Από τη δική του πλευρά, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θέλησε να τον πιέσει, παραμονή του αγώνα με τον Άρη (28/5, 18:00), με τη συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι φόβοι των ανθρώπων της Ένωσης, τότε ο Δημήτρης Μωραΐτης θα είναι ο μοναδικός "καθαρός" πλεϊμέικερ, με τον Μάικλ Ντίξον να υποχρεώνεται να "ντυθεί" πόιντ γκαρντ για να "βγει" το rotation από τον προπονητή της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ