ΑΕΚ

Πρόβα... Κυπέλλου για ΑΕΚ και Ρέθυμνο

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

ΑΕΚ και Ρέθυμνο θα τεθούν αντιμέτωποι σε μερικές ώρες (17:00) στο πλαίσιο του τουρνουά "Ζιβανάρειο Basketball Cup" σε ένα παιχνίδι που μοιάζει με πρόβα τζενεράλε του μεταξύ τους αγώνα σε περίπου δύο εβδομάδες για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στις 4 Οκτωβρίου η ΑΕΚ και το Ρέθυμνο θα μπουν στο παρκέ του ΟΑΚΑ για να αναμετρηθούν για την φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. 12 ημέρες νωρίτερα, σε μερικές ώρες για την ακρίβεια (17:00), οι δύο ομάδες θα βρεθούν η μία πέναντι στην άλλη στο πλαίσιο του τουρνουά "Ζιβανάρειο Basketball Cup" στο οποίο συμμετέχουν.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο συγκεκριμένος φιλικός αγώνας είναι κάτι σαν... πρόβα τζενεράλε ενόψει του παιχνιδιού τους σε σχεδόν δύο εβδομάδες. Και είναι δεδομένο ότι αμφότεροι θα κάνουν και την αναμενόμενη... κατασκοπία, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι όταν έρθει η ώρα του αγώνα που έχει πραγματικό ενδιαφέρον. Είναι επίσης εξαιρετικά πιθανό να θέλουν να... κρύψουν κιόλας κάποια πράγματα.

Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο ομάδες θα μπουν στο παρκέ για τη νίκη σήμερα, που θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν το αήττητό τους στο τουρνουά. Κι αυτό γιατί χθες (22/9) αμφότεροι κέρδισαν τους αντιπάλους τους, με την ΑΕΚ να επικρατεί άνετα με 109-71 της ΑΕΚ Λάρνακας και το Ρέθυμνο να δυσκολεύεται μέχρι να καταβάλει την αντίσταση του ΑΠΟΕΛ με 83-79. Μένει να φανεί τώρα ποια από τις δύο ομάδες θα είναι πιο έτοιμη όταν έρθει η ώρα του φιλικού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ