ΑΕΚ

Προς στιγμή ένσταση από την ΑΕΚ

Προς στιγμή ένσταση από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ λίγο μετά τη λήξη του νοκ άουτ προημιτελικού με τον Άρη στη Nick Galis Hall θέλησε να υποβάλει ένσταση την οποία τελικά δεν προτίθεται να υποστηρίξει.

Η χρονική διάρκεια της διακοπής του νοκ άουτ προημιτελικού στη Nick Galis Hall με τον Άρη οδήγησε την ΑΕΚ λίγο μετά τη λήξη του θέλησε να υποβάλει ένσταση την οποία τελικά δεν προτίθεται να υποστηρίξει.

Μία κίνηση που έβαλε πρόωρα τέλος στο τρίτο ημίχρονο ή πιο σωστά στην παράταση που πήγε να υπάρξει σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από την "κατεδάφιση" της μπασκέτας στο κάρφωμα του Τζαμέλ Χάγκινς στο 21', κάνοντας το 40-36.

Η λογική της ΑΕΚ για την κατάθεση της ένστασης είχε να κάνει με αφορμή την χρονική διάρκεια της διακοπής. Σε εκείνο το χρονικό η πλευρά της "Ένωσης" υποστήριζε πως ξεπεράστηκε το προβλεπόμενο όριο.

Υπενθυμίζεται πως η διακοπή έφθασε την μία ώρα μέχρι να δοθεί λύση στο θέμα της αποκατάστασης του προβλήματος με την μπασκέτα και να συνεχιστεί το παιχνίδι και κατ΄ επέκταση να ολοκληρωθεί. Τελικά η πλευρά της ΑΕΚ στη συνέχεια αποφάσισε να μην υποστηρίξει την ένστασή της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ