ΑΕΚ

Πολυτιμότερος παίκτης στην Κύπρο ο Μωραΐτης

Πολυτιμότερος παίκτης στην Κύπρο ο Μωραΐτης

Ο Δημήτρης Μωραΐτης κέρδισε το βραβείο του MVP στο τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης" που ολοκληρώθηκε στην Κύπρο. Διαβάστε τι είπε ο Λούκα Μπάνκι για το 3/3 της ΑΕΚ κόντρα σε ομάδες της EuroLeague.

Την προηγούμενη σεζόν δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής και πήρε ελάχιστες ευκαιρίες. Στην ΑΕΚ του Λούκα Μπάνκι, πάντως, ο Δημήτρης Μωραϊτής δεν πρόκειται να είναι θεατής. Για αρχή, ψηφίστηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης", το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα (1/69) στην Κύπρο, με την ΑΕΚ να κατακτά αήττητη την πρώτη θέση κόντρα σε τρεις ομάδες της EuroLeague, τον (2ο) Παναθηναϊκό, την (3η) Μακάμπι Τελ Αβίβ και την (4η) Χίμκι!

" Το ότι νικήσαμε τρεις ομάδες τις Ευρωλίγκας, δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πρέπει να δείξουμε την ίδια συνέπεια και την ίδια σοβαρότητα που δείξαμε στα μεγαλύτερα διαστήματα των τριών αγώνων μας εδώ στο τουρνουά", τόνισε στο στο aekbc.gr ο Λούκα Μπάνκι μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά. " Προφανώς είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές για την απόδοση που είχαμε, αλλά κυρίως για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε σε αυτούς τους αγώνες την κούραση μας. Δείξαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί".

'Οσον αφορά στον σημερινό αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: " Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο το ματς. Είχαμε κενά διαστήματα στο δεύτερο ημίχρονο από τα οποία δεν είμαι ευχαριστημένος. Χάσαμε κάποια στιγμή την αγωνιστικότητα και την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να διαθέτουμε στη μεγαλύτερη διάρκεια και αυτό θα επιδιώξουμε να δουλέψουμε το επόμενο διάστημα. Είμαι ικανοποιημένος, όπως προείπα γιατί μπορέσαμε να διαχειριστούμε πράγματα. Αυτό είναι το σημαντικό.

Είμαι ικανοποιημένος γιατί πήγαμε καλά και στην άμυνα και την επίθεση. Όμως, πρέπει να αποφύγουμε κάποια αστοχία του μυαλού μας που έχει να κάνει με τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την επόμενη ημέρα. Όπως είπα και πριν, η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Δεν έχουμε κάνει τίποτα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ