Ποιο μπάσκετ; Ο γάμος στο μυαλό του Θίοντορ που ζητάει τα λεφτά του

Ξέσπασε ο Τζόρνταν Θίοντορ, που άφησε... υπονοούμενα για τη σειρά των μικρών τελικών της Basket League, ενώ περιμένει κάποια χρωστούμενα, που όμως δεν είναι από την ΑΕΚ, όπως ξεκαθάρισε. Ο Αμερικανός φαίνεται να περιμένει περισσότερο τον γάμο του πλέον.

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της δεύτερης αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Περιστέρι, ο Τζόρνταν Θίοντορ είχε ένα ξέσπασμα στο twitter. Αρχικά έγραψε "αναρωτιέμαι αν τώρα θα πάρω τα χρωστούμενα" για να ξεκαθαρίσει αμέσως πως η ομάδα στην οποία αναφέρεται δεν είναι η ΑΕΚ.

Υπήρξε, όμως, και συνέχεια στο θέμα των οφειλών. "Αναφέρομαι σε όλους τους παίκτες όταν λέω πως είναι μαλ... ες όταν κάποια ομάδα σου ζητάει να δουλεύεις κάθε μέρα και να παρουσιάζεσαι στα καλύτερά σου, αλλά όταν είναι η ώρα να πληρωθείς, κάτι να συμβαίνει. Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει κανονικά να υπάρχει μία Ένωση παικτών στην Ευρώπη, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς οι νόμοι σε κάθε χώρα είναι διαφορετικοί. Μπορείτε να φανταστείτε να πηγαίνετε κανονικά στη δουλειά σας κάθε μέρα και όταν περάσουν δύο εβδομάδες ή όταν είναι να πληρωθείτε, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ! Έχετε οικογένεια, λογαριασμούς και πολλά ακόμα να φροντίσετε. Οι λογαριασμοί δεν πρόκειται να σταματήσουν επειδή εσάς άργησαν να σας πληρώσουν".

Κατόπιν, ο Θίοντορ αναφέρθηκε στη σειρά των μικρών τελικών: "Είναι 11 Ιουνίου, δεν είμαστε στον τελικό, αλλά παίζουμε σειρά 5 αγώνων! Δεν εκπλήσσομαι πλέον με κάτι που θα δω στο εξωτερικό. Τελειώνω με τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου. Στις 17 Ιουλίου θα είναι φανταστικά".

Δείτε μερικά από τα tweets του Αμερικανού γκαρντ: 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.