ΑΕΚ

Περισσότεροι από 500 οπαδοί της ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη

Περισσότεροι από 500 οπαδοί της ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη
INTIME SPORTS

Η αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ (21/10, 18:30) έδωσε την καλύτερη αφορμή στους οπαδού της ΑΕΚ να επισκεφτούν την Κωνσταντινούπολη. Απαγορευτικό από την τουρκική κυβέρνηση για την παρουσία τους στο γήπεδο!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη για τη 2η αγωνιστική του Eurocup, κυνηγώντας την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται στη γειτονική χώρα από το πρωί της Τρίτης (20/10), επισκέφτηκε το Πατριαρχείο κι εν συνεχεία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με την προπόνηση που έγινε στο "Αμπντί Ιπεκτσί".

Πλην των παικτών και του επιτελείου, στην Κωνσταντινούπολη βρίσκονται εσχάτως κι αρκετοί οπαδοί της "Ένωσης", οι οποίοι ταξίδεψαν οδικώς και αεροπορικώς για να βρεθούν κοντά στην ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα. Αυτοί αποτέλεσαν το πρώτο... πιάτο, αφού το πρωί της Τετάρτης (21/10) αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός, μετά το νέο κύμα εκδρομέων.

Η ελπίδα όλων είναι να βρεθούν στο "Αμπντί Ιπεκτσί" για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, πλην όμως -σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία- δεν πρόκειται να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. Κι αυτό γιατί υπάρχει σχετική εντολή από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εσωτερικών να μην δοθούν εισιτήρια τους εκδρομείς, υπό τον φόβο επεισοδίων. Είναι πρόσφατο άλλωστε το παράδειγμα των εχθροπραξιών ανάμεσα σε οπαδούς της Γαλατάσαραϊ και του Ερυθρού Αστέρα, που κόστισαν τη ζωή του Μάρκο Ίβκοβιτς.

Από εκεί και πέρα, στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως οι διοικήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε διαρκείς διαβουλεύσεις για την εύρεση λύσης, αλλά από τη στιγμή που δεν αλλάζει (κι όπως φαίνεται δεν πρόκειται να αλλάξει) η στάση των Αρχών, είναι αδύνατο να βρεθούν στο γήπεδο οι φίλοι της ΑΕΚ -οι οποίοι θα επισκεφτούν το πρωί το Πατριαρχείο.

Παρεμπιπτόντως, στη Γαλατάσαραϊ αναμένουν να γίνει το παιχνίδι ενώπιον λίγων φιλάθλων αφού το ίδιο βράδυ η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου υποδέχεται την Μπενφίκα, για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ