ΑΕΚ

Περιμένει στο ακουστικό του ο Ντελινινκάιτις

Περιμένει στο ακουστικό του ο Ντελινινκάιτις
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειες για μεταγραφική ενίσχυση, με τον Τόμας Ντελινινκάιτις να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ντράγκαν Σάκοτα.

Πόσο έχει περάσει; Περίπου ένας μήνας από τη στιγμή που ο Κρις Ουόρεν άρχισε να βρίσκεται σε δυσμενή θέση εντός της ΑΕΚ. Οι "χαμηλές πτήσεις" που είχε στις πρώτες εβδομάδες της αγωνιστικής περιόδου αρκούσαν για να τον βάλουν από πολύ νωρίς στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Κι αν η συνέχεια ήταν σαφώς καλύτερη, η παραμονή του στο ρόστερ παραμένει αμφίβολη. Αυτός που πάντως αναμένεται να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό ( όταν βρεθεί ομάδα να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού ) είναι ο Φίλιπ Σκραμπ.

Ο Καναδός γκαρντ έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, δείχνοντας να... κερδίζει στο νήμα των συμπαίκτη του, όσον αφορά το ποιος θα πει πρώτος το "αντίο". Για τη θέση του μάλιστα έχει προκριθεί η περίπτωση του Τόμας Ντελινινκάιτις, παίκτη που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα εντός της ομάδας (σ.σ.: ήταν προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Ζιάγκου, όπως και ο Καρλ Ίνγκλις). Όπερ και σημαίνει δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Μετά την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ, το Sport24.gr είχε καταγράψει το ενδιαφέρον της "Ένωσης" για τον 33χρονο γκαρντ , προς το πρόσωπο του οποίου υπάρχει μια μικρή οφειλή (αδιάφορη ως προς την επίτευξη της συμφωνίας). Εσχάτως, το ενδιαφέρον έχει "φουντώσει", πλην όμως δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση της ΑΕΚ προς την πλευρά του παίκτη. Κάτι που πάντως δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ημέρες (ου μην και ώρες), με τον Μάκη Αγγελόπουλο να χειρίζεται προσωπικά (και) αυτή την υπόθεση.

Ο άλλοτε διεθνής γκαρντ δέχθηκε πρόσφατα πρόταση συνεργασίας (με ισχύ ενός μήνα) από τη Μπολόνια, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Lega Basket, αλλά απάντησε αρνητικά. Ήτοι, παραμένει διαθέσιμος στην αγορά.

Περιμένει στο ακουστικό του ο Ντελινινκάιτις
INTIME SPORTS

αποτελώντας το κατάλληλο στήριγμα στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη .

Παρεμπιπτόντως, θυμίζουμε πως η ΑΕΚ έχει κάνει ανεπίσημη κρούση στην πλευρά του Δημήτρη Μαυροειδή , ο οποίος μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κηφισιά, αλλά μπορεί να μείνει ελεύθερος -με το κατάλληλο αντίτιμο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ