ΑΕΚ

Πάτησε Ελλάδα ο Χάρις

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ MANI XAΡIΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ MANI XAΡIΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Ο Μάνι Χάρις έφτασε από την Κίνα (μέσω Μόσχας) στην Αθήνα για χάρη της ΑΕΚ και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Η αναμονή τελείωσε για τους φίλους της ΑΕΚ και - κυρίως - τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Ο Μάνι Χάρις έφτασε το μεσημέρι στην χώρα μας από την Κίνα (μέσω Μόσχας) και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της "Ένωσης".

Ο Χάρις είχε υποχρεώσεις μέχρι πριν μερικές ημέρες στο κινεζικό πρωτάθλημα με την Anhui, οι οποίες όμως ολοκληρώθηκαν, με τον ίδιο να μην αγωνίζεται στους δύο τελευταίους αγώνες της ομάδας του λόγω τραυματισμού. Στην ΑΕΚ περίμεναν πως και πως τον Αμερικανό για πάνω από ένα μήνα, αφού με αυτόν θα ολοκληρωθεί το παζλ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί πάντως είναι ότι πλέον η "Ένωση" έχει 7 ξένους, όταν το όριο στην Stoiximan.gr Basket League είναι 6 ξένοι. Κοινώς, κάποιος... περισσεύει, με τον κλήρο να αναμένεται να πέσει σε έναν εκ των Κέλσι Μπάρλοου ή Έντιν Άτιτς.

Προς το παρόν πάντως μοιάζει δύσκολο ο Χάρις να βρίσκεται στην 12αδα της ΑΕΚ για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στα Τρίκαλα (17:00), αφού καλά-καλά δεν έχει κάνει μία προπόνηση με την ομάδα. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα, αφού αν δειξει έτοιμος στην σημερινή (6/10) προπόνηση τότε όλα θα είναι ανοιχτά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ