ΑΕΚ

Παραμένει στο "κάδρο" της ΑΕΚ ο Μπλέικ Σιλμπ

Παραμένει στο "κάδρο" της ΑΕΚ ο Μπλέικ Σιλμπ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι για μια κίνηση που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και ο Μπλέικ Σιλμπ είναι αυτός που παραμένει ψηλότερα από κάθε άλλον στη λίστα των κιτρινόμαυρων.

Οι παίκτες που προτείνονται καθημερινά στην ΑΕΚ, είναι πολλοί. Τόσο πολλοί, που είναι σχεδόν αδύνατο οι άνθρωποι της ομάδας να τους εξετάσουν όλους. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε... καλό φεγγάρι μετά τις νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό και την Εστουδιάντες και φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν έναν παίκτη που θα τους ανεβάσει ακόμη ένα επίπεδο.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει εντοπίσει ''αδυναμία'' στις θέσεις 3 (κυρίως) και 4, με αποτέλεσμα να αναζητεί αθλητή με καλό περιφερειακό σουτ που θα έρθει στην Ελλάδα για να μπει άμεσα στο rotation. Δεν ασχολείται με κοντούς και κρατά τον Μπλέικ Σιλμπ στην κορυφή της λίστας του.

Ο Αμερικανός γίνεται 34 ετών σε λίγες μέρες, αγωνίζεται φέτος στη Ρεάλ Μπέτις και έχει 8 πόντους ανά 20 λεπτά συμμετοχής στη φετινή Liga Endesa. Δεν είναι εύκολο να αποχωρήσει από την ομάδα της Σεβίλλης, όμως στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ