ΑΕΚ

Παραιτήθηκε ο Κακιούζης

BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Κακιούζης αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, αφού υπέβαλλε την παραίτησή του. Ποιοι οι λόγοι της αποχώρησής του.

Ο Μιχάλης Κακιούζης επέστρεψε στην ΑΕΚ από άλλο πόστο στα μέσα της περασμένης σεζόν, αυτό του υπεύθυνου σκάουτινγκ της ομάδας, αλλά τελικά δεν έμελλε να μακροημερεύσει στην ομάδα. Ο άλλοτε αρχηγός της "Ένωσης" υπέβαλλε την παραίτησή του και πλέον αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Το γεγονός ότι ουσιαστικά ο Κακιούζης δεν είχε ρόλο στην ομάδα όλους αυτούς τους μήνες ήταν και ο κυριότερος λόγος που παραιτήθηκε από την θέση του, αφού δεν ήθελε απλώς να κάθεται και να πληρώνεται.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ανδρών είχε μία συζήτηση με τον Πρόεδρο της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο, πριν από περίπου 15 μέρες. Εκεί είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα, ενώ ζήτησε αν γίνεται να συμπεριληφθεί και στο τεχνικό τιμ, προκειμένου να εμπλακεί περισσότερο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Η απόλυση του Σωτήρη Μανωλόπουλου ωστόσο "πάγωσε" για λίγο το θέμα, με τον Κακιούζη να περιμένει να δει αν με την έλευση του Ντράγκαν Σάκοτα θα αλλάξουν τα δεδομένα. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα αργά χθες (19/12) το βράδυ να υποβάλει την παραίτησή του, όπου μεταξύ άλλον τόνισε ότι επιθυμούσε να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ