ΑΕΚ

Παπαχατζής: "Θα βγάλουμε εγωισμό κόντρα στον Άρη"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - ESTUDIANTES (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - ESTUDIANTES (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη (14/10, 17:00), στο πιο ενδιαφέρον ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με τον Θανάση Παπαχατζή να περιμένει από τους παίκτες της Ένωσης να βγάλουν εγωισμό μετά την ήττα από την Εστουδιάντες.

Με δύσκολη αποστολή κόντρα στον Άρη συνεχίζει τις υποχρεώσεις της η ΑΕΚ στη Stoiximan.gr Basket League. Ο Θανάσης Παπαχατζής ανέλυσε το ματς και παράλληλα υπογράμμισε αυτά που πρέπει να κάνουν οι παίκτες της Ένωσης, προκειμένου να φύγουν νικητές από το Αλεξάνδρειο.

" Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας. Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. που στην έδρα του είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός και αυτό φάνηκε στην πρόσφατη νίκη του με την Ζιέλονα Γκόρα για το Basketball Champions League.

Εμείς από την πλευρά μας, πρώτον αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να λύσουμε όλα τα προβλήματα τα οποία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ήττα μας από την Εστουντιάντες, και δεύτερον να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι και ανταγωνιστικοί.

Πιστεύω, ότι θα βγάλουμε τον απαιτούμενο εγωισμό και θα βγάλουμε όσα θέλουμε στο παρκέ σε σχέση με το προηγούμενο ματς", δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του coach Μανωλόπουλου στο aekbc.gr.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ