ΑΕΚ

Παπαχατζής: "Ματς που πρέπει να κερδίσουμε"

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο άμεσος συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Θανάσης Παπαχατζής, δήλωσε ενόψει του αγώνα με την Δόξα Λευκάδας για την Stoiximan.gr Basket League (1/4, 17:00) ότι η ΑΕΚ μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά οφείλει να παρουσιαστεί σοβαρή.

Η θέση της ΑΕΚ στην βαθμολογία της Stoiximan.gr Basket League δεν προβλέπεται να αλλάξει στους τρεις αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Αυτό που μπορεί να αλλάξει όμως είναι ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας, με όλους στην "Ένωση" να ελπίζουν ότι όταν έρθει η ώρα των πλέι-οφ η ομάδα θα είναι έτοιμη. Και για αυτό ακριβώς δεν υπάρχει χρόνος για χαλαρότητα στον εκτός έδρας αγώνα με την Δόξα Λευκάδας για την 24η αγωνιστική της EuroLeague (1/4, 17:00).

"Είναι ένα ματς, που πρέπει να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό για μας να συνδυάσουμε τη νίκη και με μία πολύ καλή εμφάνιση. Αυτό θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και των πλέι οφ" δήλωσε αρχικά στο επίσημο σάιτ της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Δόξα Λευκάδας ο άμεσος βοηθός του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Θανάσης Παπαχατζής, για τον αγώνα με την Δόξα Λευκάδας, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Μαθηματικά μπορεί να έχουμε τερματίσει στην τρίτη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι θα τα παρατήσουμε τις τελευταίες αγωνιστικές".

Στο τέλος μάλιστα ο ασίσταντ κόουτς της ΑΕΚ έδωσε και το σύνθημα για την επόμενη μέρα: " Πρέπει να έχουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και πειθαρχία απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ ανταγωνιστική στην έδρα της. Πρέπει ν’ αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη βελτίωση του παιχνιδιού μας, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα πλέι οφ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ