ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: "Έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά"

BASKET LEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν κρύφτηκε μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, χαρακτηρίζοντας ως απαράδεκτη τη νοοτροπία που είχαν οι κιτρινόμαυροι στο "Σοφία Μπεφόν".

Η ΑΕΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Πανιώνιο, θα μπορούσε όμως να την είχε... πατήσει, αν το σουτ που επιχείρησε στην εκπνοή ο Ρίκι ΜακΓκιλ κατέληγε στον στόχο. Οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν αρκετά κάτω από τα στάνταρ τους, λίγο έλειψε να ηττηθούν, είχαν όμως δεύτερη ευκαιρία στην παράταση, την οποία εκμεταλλεύτηκαν.

Παρά τη νίκη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μόνο ικανοποιημένος δεν φάνηκε μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο "Σοφία Μπεφόν". Ο προπονητής της ΑΕΚ συνεχάρη πρώτα "την ομάδα του Πανιωνίου, τους παίκτες της και τον προπονητή της για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Έδωσαν το 100% από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό".

Για να συνεχίσει λέγοντας πως "μπορεί να υπολείπονται σε ποσότητα ρόστερ και σε ποιότητα, αλλά σήμερα αυτοί ήρθαν να παίξουν μπάσκετ, τίμησαν τη φανέλα που φοράνε, εν αντιθέσει με εμάς που ήρθαμε απλώς να περάσουμε δύο ώρες στο γήπεδο. Είναι απαράδεκτη η εμφάνισή μας, απαράδεκτη η νοοτροπία μας κι έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ