ΑΕΚ

Παπαντωνίου: "Στο ΣΕΦ για το καλύτερο δυνατό"

Παπαντωνίου: "Στο ΣΕΦ για το καλύτερο δυνατό"
INTIME SPORTS

Ο Νώντας Παπαντωνίου μιλάει στο blog του για το παιχνίδι της Κυριακής (6/12, 19:00) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και επισημαίνει ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να μάθει να αντέχει την πίεση.

Το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ανανέωσε ο πλέι-μέικερ της ΑΕΚ, Νώντας Παπαντωνίου, μιλώντας για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (6/12, 19:00).

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου στον ΕΣΑΚΕ:

"Να μάθουμε να αντέχουμε στην πίεση

Ερχόμαστε από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, με δύο πολύ άσχημα αποτελέσματα για την ομάδα μας. Στον αγώνα με τον Άρη, η κακή μας εμφάνιση ήταν κάτι το οποίο δεν περιμέναμε, καθώς θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κόσμο για τη μαζική του παρουσία στο γήπεδο και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών, δεν παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και επιτρέψαμε στον Άρη να κάνει το παιχνίδι του και να πάρει τη νίκη.

Πρέπει να μάθουμε να αντέχουμε την πίεση. Ο κόσμος είναι λογικό να έχει απαιτήσεις από εμάς και παράπονα ειδικά στα άσχημα αποτελέσματα. Θέλουμε όμως τη στήριξη του και στα δύσκολα, όπως και κάνει πάντα. Έχω ξαναπεί πως θα έλθουν και οι ήττες και θα πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Σύντομα θα βγει η πολλή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις κάτι που είδαμε και στις συνεχόμενες νίκες που κάναμε.

Στη συνέχεια είχαμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα στη Ρωσία απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ για το Eurocup. Γνωρίζαμε ότι σε περίπτωση νίκης θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για 25 λεπτά ελέγχαμε το παιχνίδι, κάποια στιγμή όμως χάσαμε τη συγκέντρωση μας, κάναμε λάθος επιλογές, δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά όταν η Νίζνι επέστρεψε στο ματς. Αυτό που μένει είναι η διαφορά που κρατήσαμε, το πλεονέκτημα και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα είμαστε κερδισμένοι.

Τα παιχνίδια έρχονται γρήγορα το ένα μετά το άλλο. Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε ή να λυπηθούμε σε περίπτωση νίκη ή ήττας αντίστοιχα. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ φορμαρισμένη, παρά τις απουσίες που έχει. Εμείς έχουμε διαφοροποιηθεί ως ομάδα με τις προσθήκες του Κούπερ και του Άρμστεντ. Θα πάμε στο ΣΕΦ για το καλύτερο δυνατό. Είμαστε ΑΕΚ.

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα τα πούμε να έχω καλύτερα νέα. Να είστε σίγουροι ότι θα δίνουμε σε κάθε αγώνα το 150% των δυνατοτήτων μας και θα καταθέτουμε την ψυχή μας στο γήπεδο.

Σας ευχαριστώ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ