ΑΕΚ

Παπαντωνίου: "Νίκη επί του Ολυμπιακού για τον κόσμο μας"

Παπαντωνίου: "Νίκη επί του Ολυμπιακού για τον κόσμο μας"

Ο Νώντας Παπαντωνίου ανανέωσε το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής (13/3, 17:00) κόντρα στον Ολυμπιακό. "Νίκη για τον κόσμο μας", τόνισε.

Στο μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Τζάμπολ το απόγευμα (17:00) της Κυριακής (13/3). O γκαρντ των "κιτρινόμαυρων", Νώντας Παπαντωνίου, μίλησε για την αναμέτρηση, επισημαίνοντας πως θέλει την νίκη για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας του.

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου στον ΕΣΑΚΕ:

"Νίκη για τον κόσμο μας

Προερχόμαστε από το ρεπό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Δυστυχώς το τελευταίο μας ματς ήταν η κακή ήττα από τον Άρη που μας στοίχισε ψυχολογικά, ωστόσο, αυτό το ρεπό μας βοήθησε να ανακάμψουμε, να δούμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε πολύ στις αδυναμίες μας και να βρεθούμε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Επόμενος αγώνας είναι με τον Ολυμπιακό, o οποίος προέρχεται από μία σκληρή ήττα γι’ αυτόν, γιατί πιθανώς να του στοιχίσει την πρόκριση στο Top – 8 της Ευρωλίγκας. Θεωρώ όμως ότι είναι σε καλή κατάσταση και είναι το φαβορί για την αυριανή αναμέτρηση. Είναι μία ομάδα που ξέρει πως να διαχειρίζεται τέτοιου είδους αγώνες.

Εμείς τώρα χτίζουμε χαρακτήρα και ψάχνουμε μία νίκη που θα μας δώσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια και συγκεκριμένα ενόψει πλέι – οφ.

Το καλό με τη διακοπή ήταν ότι είχαμε χρόνο να δουλέψουμε και είμαστε πιο ξεκούραστοι. Θα δώσουμε το 150% για να καταφέρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη που θα δώσει πολύ χαρά στον κόσμο μας.

Ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα μας για ακόμα μία φορά. Περιμένουμε να δημιουργήσει τρομερή ατμόσφαιρα και να μας δώσει ώθηση να καταφέρουμε αυτό που δεν έχουμε κάνει τόσο καιρό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ