ΑΕΚ

Παπαντωνίου: "Μας λείπει νίκη σε ντέρμπι"

Παπαντωνίου: "Μας λείπει νίκη σε ντέρμπι"

Ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής (28/2, 17:00) κόντρα στον Άρη στην Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως λείπει στην ΑΕΚ μία νίκη σε ντέρμπι και αυτήν θα διεκδικήσει στην Θεσσαλονίκη.

Για την 21η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, το απόγευμα (17:00) της Πέμπτης (28/2), στο μεγάλο παιχνίδι του σαββατοκύριακου. Η "Ένωση" είναι στην 3η θέση με 36 βαθμούς και ο Άρης 4ος με 35. Στο ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είχα πάρει το "διπλό" στο ΟΑΚΑ. Ο Νώντας Παπαντωνίου ανανέωσε το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ μιλώντας για την αναμέτρηση.

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου στον ΕΣΑΚΕ:

"Μας λείπει μια νίκη σε ντέρμπι

Προερχόμαστε από μία πολύ δύσκολη νίκη, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, με την Κηφισιά. Ενώ κάναμε κακό ξεκίνημα η δεύτερη και τρίτη περίοδος μας έκανε να πιστεύουμε σε μία άνετη επικράτηση, δυστυχώς όμως για ακόμα ένα ματς χαλαρώσαμε, επιτρέψαμε στον αντίπαλο μας να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι το τελευταίο σουτ και για καλή μας τύχη δεν το πληρώσαμε και κερδίσαμε.

Το επόμενο ματς είναι κόντρα στον Άρη και στη δύσκολη έδρα του. Είναι ένα ντέρμπι, όπου θα κριθεί λογικά η 3η θέση από το αποτέλεσμα του. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα και έχουμε συνειδητοποιήσει ποια είναι η κατάσταση. Ειδικά εμείς οι Έλληνες προσπαθούμε να προετοιμάσουμε τους ξένους συμπαίκτες μας για το πώς θα είναι ο αγώνας, η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι, πόσο πνευματικά έτοιμοι πρέπει να είμαστε για να κάνουμε ένα πολύ καλό, από πλευράς τακτικής, παιχνίδι.

Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας για να φτάσουμε στη νίκη. Μία νίκη που θα δείξει σημάδια αντίδρασης, σημαντικής βελτίωσης και το σημαντικότερο ότι διαμορφώνουμε χαρακτήρα.

Μας λείπει μία νίκη σε ένα ντέρμπι, φαβορί καλώς ή κακώς είναι ο Άρης λόγω έδρας. Πρέπει να... πολεμήσουμε όχι απλά να πάμε να παίξουμε έναν αγώνα για να κερδίσουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και με βάση την άμυνα μας που είναι ο οδηγός μας θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Είναι πολύ δύσκολο για εμάς οι συνεχόμενες ήττες στην έδρα του Άρη. Από πέρσι δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε κάποιο μεγάλο αγώνα. Αυτό μας έχει πεισμώσει πολύ περισσότερο και είναι κάτι που ελπίζω ότι θα φανεί στο γήπεδο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ