ΑΕΚ

Παπαντωνίου: "Η νίκη είναι μονόδρομος"

Παπαντωνίου: "Η νίκη είναι μονόδρομος"
INTIME SPORTS

Ο Παπαντωνίου μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου (10/10, 18:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του. Θα αγωνιστεί στο ματς ο Σάκοτα.

Η ΑΕΚ το Σάββατο (10/10) το απόγευμα (18:00), θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο OAKA, στην πρεμιέρα της φετινής Basket League. Στόχος των κιτρινόμαυρων να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα, ύστερα από τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο.

Ο Νώντας Παπαντωνίου είπε τα εξής στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, στο οποίο εκπροσωπεί την ομάδα της ΑΕΚ: "Το πρωτάθλημα ξεκινά. Είναι γεγονός ότι δεν ξεκινάμε με τις καλύτερες συνθήκες λόγω των απουσιών, που έχουμε, αλλά είμαστε η ΑΕΚ. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από δικαιολογίες. Συναισθανόμαστε το βάρος της φανέλας που φοράμε.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει μια ομάδα με φιλοδοξίες και εκτόπισμα. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνάμεις μας. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε στον αγώνα με τον Άρη και θα είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη νέα πρόκληση.

Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί. Ξέρουμε ότι κι ο κόσμος της ΑΕΚ έχει υψηλές προσδοκίες και δικαιολογημένα. Η χρονιά θα είναι μακρά. Είναι απαραίτητο στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας στα εύκολα και στα δύσκολα.

Περιμένουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η νίκη είναι μονόδρομος, όχι μόνο γιατί είναι πρεμιέρα, αλλά γιατί αυτό επιβάλλεται να γίνει. Θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε. Αυτό που ζητάμε είναι υπομονή".

Παίζει ο Σάκοτα, απόντες οι Κατσίβελης και Κάρτερ

Ο Ντούσαν Σάκοτα προπονήθηκε με την ομάδα, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι δύο απώλειες για την ΑΕΚ είναι οι Δημήτρης Κατσίβελης (είχε οξεία σκωληκοειδίτιδα) και Μαρκ Αντόνιο Κάρτε (κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ